Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 9 de juny del 2011

Planificació exitosa

En aquesta darrera fase hem tancat la rotació de la coordinació del projecte. Cada membre del grup s'ha encarregat de planificar les tasques i fer-ne el seguiment per tal que el projecte evolucionés al ritme adient i la feina no s'acumulés. La sensació general és que la planificació en cada fase ha estat exitosa, doncs s'han assolit els objectius de les tasques i els lliuraments s'ha efectuat dins dels plaços establerts pel consultor de l'assignatura.

Tant pel que fa a la wiki com al blog, s'han repartit les tasques de manera equitativa i el xat, una vegada més, ha estat la principal eina de comunicació, discussió i d'intercanvi. No podem parlar, però, de planificació sense tenir en compte la gran quantitat de feina que ha comportat l'assignatura per tal d'entendre la feinada que ha suposat a nivell d'organització. S'ha de tenir en compte que cadascú de nosaltres, a més a més de la UOC i d'aquesta assignatura en concret, tenim la nostra feina, la nostra vida i altres assignatures. Per tant crec que parlo en nom del grup si dic: enhorabona! ho hem aconseguit!

1 comentari:

  1. Estic totalment d'acord amb el que dius, Imma. Realment aquesta assignatura ha suposat una lluita titànica que ens ha pres molt de temps i dedicació. Hem lluitat fins al final, no hem defallit i hem mantingut l'ànim constant. Per això crec que a nivell personal ens podem sentir molt orgullosos, independentment de la nota. Com ensenya "l'Odissea" d'Homer, el més important no és tant arribar a Itaca com haver viscut l'experiència del viatge i haver après durant el llarg recorregut.

    ResponElimina