Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 9 de juny del 2011

Actituts digitals

En aquesta fase final del projecte la nostre actitut com a grup es segueix caracteritzant per la responsabilitat i compromís per part de tots/es nosaltres. Destacaria la coordinació i ràpida presa de decisions que hem assolit en les reunions al xat. Cadascú de nosaltres ha anat assumint tasques (sempre en consens amb el grup) de manera que la interacció i comunicació ha estat encara més fluïda i l'evolució i finalització del projecte és molt molt positiva.

Finalment, destacar la molt bona actitut grupal en la constància i voluntat de felicitar-nos per la feina feta i animar-nos mútuament per a continuar en aquest últim tram del projecte.

1 comentari:

  1. L’únic comentari que se m’acut després de llegir la teva entrada, és que coincideixo al 100% amb allò que hi exposes. Realment, si això ha funcionat, es deu sens dubte, a la bona predisposició mostrada per tots els membres del grup a l’hora de què això rutlles. Des del primer moment vaig tenir la sensació d’haver anant a parar a un grup en què tots compliríem i treballaríem pensat en els altres, i el dia a dia no ha fet sinó reafirmar aquella primera impressió.

    ResponElimina