Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 6 de juny del 2011

Inicis del treball en equip

Gràcies al fet que a la pac 3 ens vam centrar en crear un projecte coherent i cohesionat dels continguts textuals de la wiki, poca cosa hem hagut de modificar en relació a l'essència del text, excepte fer una revisió general d'estil i redactar la conclusió. A la pac 4 hem reforçat, llavors, la forma de la nostra wiki, organitzant la bibliografia amb el programa zotero i afegint-hi arxius visuals i sonors, que a més ampliessin considerablement el contingut didàctic de la nostra wiki. D'aquesta manera, forma i contingut han format un sol ésser.



Per fer totes aquestes tasques, hem tornat a distribuir-nos el treball: la Carmen s'ha encarregat de la recerca de material audivisual per als continguts claus de la wiki; l' Imma ha estat la nostra correctora d'estil de tota la wiki; el Raül, gràcies a les concretitzacions de tots els corrents estètics treballats per cadascú de nosaltres, ha pogut transformar les nostres taules de continguts en un redactat definitiu; i l'Anma, tot i les proves individuals que tots hem realitzat per treballar el programa zotero, ha estat l'encarregada d'unificar la webgrafia definitiva i editar-la a la wiki.

Alhora ens hem distribuït les entrades del blog, excepte la de procés finalitzat i projecte finalitzat, així com el comiat, que les treballarem conjuntament aquests dies a través del xat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada