Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 8 de juny del 2011

Nocions de tecnologia

Aquesta és l'última entrada referent a les nocions de tecnologia. Tot i trobar-nos al final del quadrimestre, en aquests últims dies, encara continua el nostre procés d'aprenentatge. L'última eina de treball amb la que hem entrat en contacte és "Zotero". Aquesta eina és una extensió lliure per al navegador "Firefox", que permet als usuaris recol·lectar, gestionar i citar tot tipus de fonts documentals des del navegador.

El desenvolupament d'aquesta última fase comporta fer ús de tot el que hem après durant aquests tres mesos, ja que el tancament i presentació del projecte de la wiki així ho requereix. Per tant, es pot afirmar que en aquests últims passos que donem i que ens dirigeixen cap a la finalització del projecte, han servit per posar-nos a prova, ja que hem hagut de mirar enrere i tornar a fer ús de tot el que havíem anat veient durant el transcurs de l'assignatura.

Tots els components del grup hem fet utilitzat, en alguna fase del projecte, les diferents eines esmentades en aquesta entrada i en anteriors, d'aquesta forma ens asseguràvem de que els quatre experimentéssim amb les diferents possibilitats que oferien.


1 comentari:

  1. Ja ho pots ben dir que hem experimentat!Moltes de les eines erem per a mi realment desconegudes. Ens ha calgut una bona inversió de temps i energia però al final hem aconseguit fer-nos amb el control. De totes maneres, val a dir, que sempre n'hi ha uns que dominen més que altres, oi Raúl? Imma.

    ResponElimina